megamax

J.P.

J.P. este principalul cântăreț și compozitor de muzică a formației. Este un băiat sensibil, plin de speranțe, romantic, care devine repede supărăcios și atunci exagerează. Are o inimă mare dar o gură și mai mare, care deseori îi crează probleme. Arma lui este sarcasmul, pe care îl folosește ca și un scut la școală (la fel ca și sora lui cea mare, Lou). J.P. este centrul emoțional a trupei și adesea se simte el vinovat pentru eșecurile trupei. Dar nici o dată nu renunță.

Bo

Bo (16) deși este destul de naiv, totuși el este geniul echipei. El este la claviaturistul formației The Avatars și joacă pe multe instrumente musicale. În ciuda aspectului său de obicei este văzut ca și un geniu. În totdeauna caută sunetul perfect și în mod regulat apare cu magnetofonul său în locuri trăznite (ca de exemplu în mijlocul unui loc cu circulație mare). Pasiunea lui sunt instrumentele muzicale.

Robbie

Robbie în vârstă de 16 ani este chitaristul trupei The Avatars. Amuzant, atrăgător, nerușinat și egoist. Diferitele probleme în câteva secunde le amestecă și mai tare și se gândește la soluții mai complicate și absurde. Este cunoscut ca mare petrecăreț și este unul dintre cei mai populari băieți în scoală chiar în ciuda personalității ciudate. Atitudinea lui față de lume se reflect și prin îmbrăcămintea sa, întotdeauna arată parcă s-ar pregăti de o excursie pe o insula din Oceanul Pacific. Își alege îmbrăcămintea bine gândit și întotdeauna poartă ochelari de soare. Adoră cu o înclinație nesănătoasă tricourile care se pot imprima acasă, care îl folosește ca și un canal de comunicare cu lumea înconjurătoare.

Lexy

Lexy (16) este iubita secretă a lui J.P. O fenomenă frumoasă, captivantă și are un blog care se ocupă de muzică. O fire visătoare, dar știe că angajamentul și perseverența conduc la împlinirea viselor. Adoară The Avatars, are încrede în ei de la început și le consideră artiști adevărați. Pentru că nu știe cine stă de fapt în spatele numelui The Avatars, J.P. este într-o situație destul de dificilă. În permanență este chinuit de întrebarea să-i spună sau mai bine nu zice nimic despre cine este el de fapt.

Lou

Are 15 ani și ea este sora mai mica al lui J.P. Este un webdesigner talentat, care a creat imaginea trupei virtuale, selectând toate detaliile cu mare atenție. Maistru al desenului ”noua generație” arta căreia nu se limitează doar la hârtie și creion, dar arta ei își ia viață și pe calculator. Este o fire de artist tipic, adoară tot ce este creativ. Des se compoartă prea matur față de vârsta ei. Nu este interesată de opinia altora, lucru care des se reflect și în felul unic de a se îmbrăca și comportamentul ei. Agitată, hotărâtă și foarte încrezătoare. Își spune părerea le toată lumea chiar dacă nimeni nu o întreaba.

Paz

Paz, în vârstă de 33 de ani e un fel de ratat tipic. În anii 90 a fost ”idol al adolescenților”, a avut un hit legendar de ”dance” (clipul căruia de atunci a dispărut deja). Este generos și întreprinzător. Lucrează pentru tiranul Mr. Zappának, directorul de la Zappa Records, pe care îl respectă, dar de care în același timp îi este și groază. El este fratele mai mic al mamei lui J.P. și Lou și el are grijă de copii până când mama lor este plecată în turneuri lungi împreună cu trupa ei. Sora ei mai mare o privește ca pe o ratată, care nu poate să facă bine nimic, dar totuși sunt legați de iubirea.

Tara

Tara în vârstă de 28 ani locuiește în același clădire cu băieții. Îl privește pe Paz ca pe cel mai bun prieten și întotdeauna își petrece timpul în casa lui (fără să ceară voie). În permanență este acceptat după aceea dat afară de la locul de muncă, practică acest lucru parcă ar fi un sport să aibe loc de muncă diferit în fiecare săptămână. Pentru că nici primul salar întreg nu-și primește la același loc de muncă în permanență se apropie de faliment total. Are o mulțime de planuri în cap, care nu ajung nici o data la realizare. Merge unde o ”suflă vântul”. Este impulsive și își schimbă gustul foarte des. Se consideră instabil din punct de vedere emoțional. În viața lui a fost deja puțin de toate, cântăreață dansatoare, actriță, fotograf, scriitoare, director…

Carmen

Carmen este un blogger de muzică renumită din Spania. O personalitate puternică, cu un stil dezinteresat și cu o mică naivitate. Îi place să cânte și vorbește tot timpul despre muzică. Lexy și blogul ei sunt în permanentă concurență, ca și cel mai renumit forum al adolescenților. A îndrăgit The Avatars deja de când le-a auzit prima oară și le ajută la lansarea primului album.